Dokumentert effekt av e-læring

Norsk Interaktiv har utviklet et omfattende e-læringskurs for Transportbedriftenes Landsforening (TL). Kurset omfatter 4 moduler, og er på ca 22 timer interaktiv opplæring. Nå viser en nasjonal evaluering av prosjektet meget positive resultater.

I midten av oktober møttes rundt 40 deltakere fra TLs medlemsbedrifter for å utveksle erfaringer med gjennomføringen av Kompetanseløftet for bussjåfører i sine bedrifter. Nær 10 000 sjåfører er i gang med, eller har gjennomført, en eller flere av modulene i Kompetanseløftet.

På evalueringskonferansen presenterte Tide, som er norges nest største busselskap, meget spennende og positive resultater:

  • 6-8 % redusert drifstofforbruk
  • 10 % skadereduksjon
  • 2-3 % redusert sykefravær

Målingene ble gjennomført på en avdeling med 180 ansatte i tilknytning til kompetanseløftets modul 3, som har spesiell fokus på sikker og økonomisk kjøreadferd.

Les mer om evalueringskonferansen på TLs nettsider ved å klikke her.

last ned (1)Norsk Interaktivs forretningsidé er å bidra til økt ytelse og lønnsomhet for våre kunder. I det ligger en forpliktelse til å utvikle e-læringsløsninger som gir effekt, og som kan måles. Det er derfor spesielt hyggelig med dokumenterte positive resultater i tilknytning til Kompetanseløftet.

Ta kontakt for en hyggelig prat om hva Norsk Interaktiv kan gjøre for din bedrift innen effektiv opplæring på nett.