Mennesker i arbeid

Forfatterverktøy, e-læring

Ønsker du å lage dine egne digital kurs er sannsynligvis vår kursbyggerplattform, Mentorkit Creator, den rette løsningen. Mentorkit Creator er laget for at personer uten programmeringskompetanse raskt kan komme i gang med å lage varierte, engasjerende og interaktive digitale kurs.

Forfatterverktøyet Mentorkit Creator er brukt av en rekke foretak som Torghatten-konsernet, MHWirth, Norsk Stål, Oslo Taxi, TT anlegg m flere. Eksempler på nettkurs laget med forfatterverktøyet finner du i vår showreel.

MinSide som kursutvikler i Mentorkit Creator

I de siste årene har vi jobbet med å utvikle en helt ny utgave av Mentorkit Creator. Nye Creator er selvsagt web-basert og responsiv, og møter ellers alle krav som stiller til et moderne forfatterverktøy.

Vi lager en innovativ kursbyggerplattform. Prosjektet er støttet av Innovasjon Norge, og vi har med oss Jotun som industripartner i prosjektet. Det har aldri vært enklere å lage freshe, interaktive og engasjerende e-læringskurs. 

Detalj fra side-editoren i Mentorkit Creator

Ta kontakt og la oss deg vise hvor enkelt du kan komme i gang med å lage dine egne interaktive og varierte online kurs.

Fordeler med forfatterverktøyet

Mentorkit Creator er laget for å møte markedets behov for nye, varierte og effektive nettkurs. Det unike med vårt forfatterverktøy er det enkle brukergrensesnittet og det varierte og interaktive presentasjons- og oppgavemaler som tilbys kursutvikleren. For hver ny side i kurset ditt velges det en layout (mal). Når malen er valgt er det bare å fylle inn innhold i malen. Enklere kan det ikke bli og resultatet blir varierte, spennende og interaktive nettkurs.  Fordelen med å bruke maler er at en slipper å lage alt fra bunnen – null programmering.

I forfatterverktøy er det enkelt å legge inn lyd, tekst, video og animasjonsfiler i e-læringskurs. Man trenger ingen programmeringserfaring for å ha fullt utbytte av løsningen. Som kursansvarlig/- produsent  kan du fokusere på det pedagogiske opplegget – MentorKit Creator tar hånd om det tekniske.

Kort om teknologi

Kurs laget i Mentorkit Creator. støtter de etablerte e-læringsstandarder for interoperabilitet (SCORM, TinCan mv) og kan derfor utveksle data med de fleste e-læringsplattformer, også Norsk Interaktivs egen Mentorkit LMS (Learning Management System).

Reduser kostnader gjennom bærekraftig kompetanseutvikling

Norsk Interaktivs visjon er «Bærekraftig Kompetanseutvikling» Dersom din bedrift eller organisasjon gjennomfører kurs, enten det er innen sertifisering, HMS, etikk, programvareopplæring, produktopplæring, introduksjonskurs for nyansatte eller lignende, kan det ligge store økonomiske og miljømessige besparelser i bruk av e-læring.  Med Mentorkit Creator er det fullt mulig å lage egne nettkurs.

Dersom du ønsker bistand til hele eller deler av produksjonsprosessen (for eksempel til utvikling av noen pedagogiske animasjoner for å løfte den grafiske kvaliteten på kurset) så kan vi bistå med dyktige og erfarne innholdsprodusenter fra vår avdeling for innholdsproduksjon.