Mennesker i arbeid

Forfatterverktøy, e-læring

Ønsker du å lage dine egne online kurs med kan forfatterverktøyet for e-læring, Mentorkit Creator være den rette løsningen. Mentorkit Creator er laget for at fagpersoner, uten programmeringskompetanse kan raskt komme i gang med å lage varierte og interaktive online  kurs.

forfatterverktøyet Mentorkit Creator er brukt av en rekke foretak som Redningsselskapet, Torghatten-konsernet, VY, Medistim, TTanlegg m flere. Eksempler på nettkurs laget med forfatterverktøyet finner du i vår showreel.

Ta kontakt og la oss deg vise hvor enkelt du kan komme i gang med å lage dine egne interaktive og varierte online kurs.

MentorKit Creator er utviklet av Norsk Interaktiv gjennom en rekke nasjonale FoU prosjekter i samarbeid med akademia, forskningsinstitusjoner, skoleverket og bedrifter i inn- og utland.

Fordeler med forfatterverktøyet

Mentorkit Creator er laget for å møte markedets behov for nye varierte og effektive nettkurs. Det unike med vårt forfatterverktøy er det enkle brukergrensesnittet og det store biblioteket av varierte og interaktive presentasjons- og øvingsoppgavemaler som tilbys kursutvikleren. For hver ny side i kurset ditt velges det en innholds- eller interaktiv øvingsoppgavemal. Når malen er valgt er det bare å fylle inn med innhold i malen. Enklere kan det ikke bli og resultatet blir varierte, spennende og interaktive nettkurs.  Fordelen med å bruke maler er at en slipper å lage alt fra bunnen – null programmering.

I forfatterverktøy er det enkelt å legge inn lyd, tekst, video og animasjonsfiler i e-læringskurs. MentorKit Creator inneholder også et enkelt redigeringsverktøy for foto og video. Man trenger ingen programmeringserfaring for å ha fullt utbytte av løsningen. Som kursansvarlig/- produsent  kan du fokusere på det pedagogiske opplegget – MentorKit Creator tar hånd om det tekniske.

Kort om teknologi

Systemet bruker en felles produksjonsserver – alt ligger på internett. Det gir muligheter for samarbeid om kursinnhold. Flere kan utvikle samme kurs (samtidig) og utveksle og dele ressurser med hverandre, når- og hvorsomhelst. Kurs laget i Mentorkit Creator. støtter de etablerte e-læringsstandarder for interoperabilitet (SCORM, AICC mv) og kan derfor utveksle data med de fleste e-læringsplattformer, også Norsk Interaktivs, Mentorkit LMS (Learnings Management System).

Reduser kostnader gjennom bærekraftig kompetanseutvikling

Norsk Interaktivs visjon er «Bærekraftig Kompetanseutvikling» Dersom din bedrift eller organisasjon gjennomfører kurs, enten det er innen sertifisering, HMS, etikk, programvareopplæring, produktopplæring, introduksjonskurs for nyansatte eller lignende, kan det ligge store økonomiske og miljømessige besparelser i bruk av e-læring.  Med Mentorkit Creator er det fullt mulig å lage egne nettkurs, men skulle du ønske bistand til hele eller deler av produksjonsprosessen så kan vi bistå med dyktige og erfarne innholdsprodusenter fra vår avdeling for innholdsproduksjon.