Vi leverer 1/2 million
kurstimer
i året          

E-læring til hele Norden

Våre løsninger
                   gir resultater

           

Enkelt, effektivt
og engasjerende                  

               Fornøyde kunder  

Erfaring, kompetanse og kreativitet

Norsk Interaktiv har det som skal til for å få bedrifter og organisasjoner i gang med e-læring. Vi har den pedagogiske kompetansen, de teknologiske løsningene og de kreative kreftene til å lage effektive kurs ved hjelp av e-læring. Vi er både rådgivere og produsenter og våre leveranser inkluderer metode, teknologi, innhold og iverksettelse.

Hos oss finner du alt på et sted: Pedagoger, prosjektledere, grafisk designere, ekspertise på multimedia, programvareverktøy og teknisk utviklingsmiljø.

01_800x600
Forside - om oss

Teknologi

Norsk Interaktiv AS består av et dyktig produksjonsteam og egenutviklet teknologi;   læringsplattformen  Mentorkit Enterprise® og forfatterverktøyet Mentorkit Creator.  En komplett programvare for å produsere, distribuere, organisere, gjennomføre og evaluere kurs på Internett. MentorKit Enterprise er utviklet gjennom en rekke FoU prosjekter i samarbeid med akademia, forskningsinstitusjoner, skoleverk, bedrifter i inn- og utland og eies og videreutvikles av Norsk Interaktiv AS. Vi leverer en halv million brukertimer årlig fordelt på flere hundre ulike kursmoduler i det nordiske markedet.

Hyllevarekurs

Nettkurs24.no er Norsk Interaktivs nettbutikk med nyttige kurs til fornuftige priser. Nettkurs24.no tilbyr HMS-kurs for ledere, kurs i teknikker for å redusere sykefraværet og å  etablere en ruskultur på jobben, kurs i elektroforskrifter, sjåføropplæring, bruk av Microsoft Office mm. 

Kursene er et resultat av vår erfaring med å utvikle e-læringsprogrammer for en rekke store selskaper i Norge i over 15 år. Vi har sett at  skreddersydde nettkursene har gitt resultater og at mange flere burde ha tilgang til disse. Dette er nå mulig.  

Hyllevare_800x600