Innholdsproduksjon

Det viktigste i et e-læringskurs er innholdet. Uten et klart budskap hjelper det lite med avansert teknologi eller morsom grafikk. Derfor setter vi pedagogene i førersetet og fokusere på deltakerens behov.

Enkelt, effektivt og engasjerende

E-læring er enkelt å ta i bruk. Effektivt fordi e-læring er kostnadsbesparende for bedriften. Engasjerende gjennom variert bruk av audiovisuelle virkemidler og interaktivitet.

Erfarne prosjektledere

Norsk Interaktiv har produsert mer enn 300 e-læringskurs innen et bredt spekter av fagområder. Alt fra korte kurs til kurs med flere hundre timers opplæring.

Redigere selv?

Vi gir også opplæring slik at kunder som ønsker å vedlikeholde, eventuelt lage kurs har mulighet til det ved å bruke vårt forfatterverktøy MentorKit Creator.

Solid prosjektmetodikk

Våre prosjektledere jobber i team slik at ulike kompetanser og erfaringer kommer til nytte i prosjektene. Vi benytter en gjennomprøvd metodikk, systematisk, men samtidig fleksibel.

Kundemedvirkning

Det er ønskelig at kunder bidrar med egne kompetanse og engasjement i innholdsproduksjonen. Dette sikrer kvalitet og vi finner alltid en arbeidsdeling som passer begge parter.

Kontakt oss

Ta kontakt for en prat rundt dine behov og annet du måtte lure ift e-læring. La oss vise eksempler på hva vi har gjort for andre og hvordan vi har samarbeidet underveis.

Vi håper å høre fra deg her.