2 personer på kontor

Innholdsproduksjon, e-læring

Engasjerende elæringskurs øker læringseffekten.

Norsk Interaktivs dyktige innholdsprodusenter har lang erfaring med å utarbeide pedagogiske og engasjerende nettkurs for kunder som Aker Solutions, Vitusapotek, Elkjøp, Nelfo, DFØ (Direktoratet for Forvaltning og Økonomistyring), Skanska, Redningsselskapet, Forsvarsdepartementet, UNN (Universitetssykehuset i Nord-Norge), Blå Kors, Jotun, Posten, Høyre, MHWirth, VY og mange, mange flere.

Hovedmenyen fra DFØ-kurs om Lønns- og arbeidsvilkår

Det kan være stor variasjon i læringstemaer, prosjektstørrelse og budsjett. Vårt mål er uansett alltid å gi kundene mest mulig valuta for pengene.

Vår grundige og gjennomprøvde produksjonsmetodikk sørger for at vi har en jevn og god fremdrift helt fra oppstartsmøtet og til kurset er publisert. Ved hjelp av flere formaliserte avsjekker med deg som kunde sørger vi for at kurset er på rett vei, og i tråd med dine forventninger.

Du vil oppleve en profesjonell prosess hos oss, helt fra første møte, slik at du kjenner deg trygg på at sluttresultatet blir minst så bra som forventet. 

Blant våre store styrker er at vi er gode på å sette oss inn i mange ulike problemstillinger. Vi har mye erfaring med hvordan vi kan involvere fagpersoner hos våre kunder slik at det blir et godt samspill mellom dere og oss. 

Ta kontakt med oss for en hyggelig og helt uforpliktende prat om hvordan vi kan komme i gang med ditt prosjekt. Ved å se noen eksempler på hva vi har laget for andre kan du kanskje få noen nye ideer om hvordan e-læring kan brukes hos dere? 

Det er kanskje raskere og rimeligere enn du tror?

Detalj fra Aposys prosessopplæringskurs (Vitusapotek)

 

Enkelt, effektivt og engasjerende

E-læring er enkelt å ta i bruk. Effektivt fordi e-læring er kostnadsbesparende for bedriften. Engasjerende gjennom variert bruk av audiovisuelle virkemidler og interaktivitet.

Erfarne prosjektledere

Norsk Interaktiv har produsert mer enn 500 e-læringskurs innen et bredt spekter av fagområder. Alt fra korte kurs til kurs med flere hundre timers opplæring.

Redigere selv?

Vi gir også opplæring slik at kunder som ønsker å vedlikeholde, eventuelt lage kurs har mulighet til det ved å bruke vårt forfatterverktøy MentorKit Creator. Noen kunder ønsker et samarbeid der vi samarbeider, og lager deler av kurset (for eksempel animasjoner).

Animasjonsutvikling

Vår innholdsprodusenter har sterk kompetanse på å utvikle kostnadseffektive animasjoner som forklarer en problemstilling både effektivt, morsomt og engasjerende. 

Solid prosjektmetodikk

Våre prosjektledere jobber i team slik at ulike kompetanser og erfaringer kommer til nytte i prosjektene. Vi benytter en gjennomprøvd metodikk, systematisk, men samtidig fleksibel.

Kundemedvirkning

Det er ønskelig at kunder bidrar med egne kompetanse og engasjement i innholdsproduksjonen. Dette sikrer kvalitet og vi finner alltid en arbeidsdeling som passer begge parter.

Kontakt oss

Ta kontakt for en prat rundt dine behov og annet du måtte lure ift e-læring. La oss vise eksempler på hva vi har gjort for andre og hvordan vi har samarbeidet underveis. Vi håper å høre fra deg her.