Innholdsproduksjon

Det viktigste i et e-læringskurs er innholdet. Uten et klart budskap hjelper det lite med avansert teknologi eller morsom grafikk. Derfor setter vi pedagogene i førersetet og fokusere på deltakerens behov.

Enkelt, effektivt og engasjerende

Vi gjør det enkelt uten ekstra staffasje for å imponere. Effektivt fordi e-læring er kostnads-besparende for bedriften. Engasjerende for å motivere den enkelte bruker.

Erfarne prosjektledere

Norsk Interaktiv har produsert mer enn 250 e-læringsprosjekter innen et bredt spekter av fagområder. Alt fra korte kurs til kurs med flere hundre timers opplæring.

Redigere selv?

Vi gir også opplæring slik at kunden kan vedlikeholde kursene selv – og etter hvert kanskje selv produsere innhold i vårt forfatterverktøy MentorKit Creator.

Solid prosjektmetodikk

Våre prosjektledere jobber i team slik at ulike kompetanser og erfaringer kommer til nytte i prosjektene. Vi benytter en gjennomprøvd metodikk, systematisk, men samtidig fleksibel.

Kundemedvirkning

Det er ønskelig at kunder bidrar med egne krefter i innholdsproduksjonen. Dette sikrer kvalitet og vi finner alltid en arbeidsdeling som passer begge parter.

Kontakt oss

Ta kontakt for en prat om hva Norsk Interaktiv kan tilby innen innholdsproduksjon av e-læringskurs, vennligst sjekk følgende informasjon på kontaktsiden vår. Hør også hvordan noen av våre kunder beskriver samarbeidet med Norsk Interaktiv, og vår kompetanse innen innholdsproduksjon.