Bilde med tekst. Vi leverer en halv million opplæringtimer i året

Mentorkit LMS (Learning Management System)

Mentorkit LMS fra Norsk Interaktiv AS er en av nordens mest gjennomprøvde læringsportaler for e-læring. 

Om Mentorkit

Mentorkit LMS er en del av Mentorkit Enterprise®, en komplett «nøkkelferdig» læringsplattform for å produsere, distribuere, organisere, gjennomføre og evaluere kurs på Internett.

Mentorkit LMS er tatt i bruk av Torghatten-konsernet, HMH (MHWirth), Viken Skog, Akastor ASA, NHO Transport, Oslo Taxi, Norsk Stål og mange, mange flere. Læringsplattformen er i stadig utvikling og det skjer mye nytt i LMS’et basert på blant annet gode innspill fra våre kunder.

For de som ønsker å starte med noen kurs i plattformen, kan vi tilby visuelt gode kurs i IT-sikkerhet og Arbeidsrett og grunnleggende personalbehandling.

Ønsker du en hyggelig prat om hvordan du kan bruke e-læring i din virksomhet, og gjerne i kombinasjon med en gratis demo av Mentorkit LMS, klikk her!

Hvorfor Mentorkit?

Blant hovedelementene i MentorKit Enterprise® inngår:

• Enkelt og prisbelønt brukergrensesnitt for kursdeltakere
• Brukervennlig læringsplattform for å administrere deltakere og nettkurs
• LMS gir gode rapporteringsmuligheter og oppfølging av deltakere via epost
• Støtte for video, bilder, tekst, interaktive øvingsoppgaver, tester, animasjoner og lyd
• Kompatibelt med SCORM/XAPI og mulighet for integrasjon mot andre LMS eller HR-systemer bl annet via AICC-HACP, AD-integrasjon mm. I tillegg muligheter for selvregistrering
• Brukervennlig forfatterverktøy (Mentorkit Creator) til egenproduksjon av kurs
• Støtte for en rekke språk samt integrerte verktøy for redigering av multimedieinnhold

MentorKit Enterprise® læringsplattform er utviklet av Norsk Interaktiv gjennom en rekke FoU prosjekter i samarbeid med forskningsinstitusjoner, skoleverk, bedrifter i inn- og utland og eies av Norsk Interaktiv AS. Alle brukerlisenser i MentorKit Enterprise® inkluderer fri versjonsoppdatering.

Egen avdeling for produksjon av e-læringkurs.

I tillegg til utvikling og distribusjon av Mentorkit Enterprise® har Norsk Interaktiv egen avdeling for innholdsproduksjon. Der sitter våre erfarne prosjektledere/innholdsprodusenter og utvikler flotte e-læringskurs sammen med våre kunder. Flere av våre innholdsproduksjoner har vunnet nasjonale og internasjonale priser.

Se for eksempel vår nyhetssak om samarbeidet med Skanska Norge om å utvikle et kurs i mangfoldsledelse.

For kunder som derimot ønsker å lage e-læringskurs selv (helt eller delvis), kan vi tilby forfatterverktøyet Mentorkit Creator

Se vår promoteringsfilm

Vil du vite mer om Norsk Interaktiv eller se eksempler fra e-læringskurs laget av Norsk Interaktiv, anbefaler vi å ta en titt på vår promoteringsfilm eller vår showreel med kjappe eksempler fra våre kursproduksjoner.

Ønsker du en e-læringsprat eller annet, er det bare å ta kontakt!