Nanokurs om IT sikkerhet

Norsk Interaktiv har laget en nanokursserie med ulike temaer som skal hjelpe deg styrke din IT-sikkerhet, både privat og på arbeidsplassen.

I nyhetsbildet florerer det av overskrifter som handler om stadig nye datainnbrudd, hackerangrep, store lekkasjer hos bedrifter eller bølger av falske SMS-er som lokker deg til å klikke på lenker av ulikt slag. Har du egentlig tenkt over hva IT-sikkerhet innebærer og gjelder det deg i det hele tatt?

Ta kontakt med Norsk Interaktiv om det kunne være interessant for deg eller din bedrift. Vi kan levere kursene i vår Mentorkit LMS eller i kundens eget LMS. 

Du har kanskje opplevd det selv. Det tikker inn en melding på telefonen din angående en pakke som har ankommet og en lenke du må klikke på for å hente den, en artikkel du bare må lese eller en melding fra en venn eller et familiemedlem som raskt trenger noen småpenger for å komme seg hjem. Dette er bare noen eksempler på mange metoder av sosial hacking som har blitt svært utbredt de siste årene. Mange av disse forsøkene blir filtrert bort av datasystemene vi har i dag, men noen klarer likevel å snike seg igjennom og det er opp til deg å skille mellom de falske og ekte meldingene. Vet du egentlig hva du skal se etter når forsøkene blir mer og mer sofistikerte?

Norsk Interaktiv har derfor laget en nanokursserie med ulike temaer som skal hjelpe deg styrke din IT-sikkerhet, både privat og på arbeidsplassen. Du vil være innom temaer som passordsikkerhet, sosial manipulering, flerfaktor-autentisering, nettverkssikkerhet på hjemmekontoret og mye mer. Gjennom nanokursene vil du få nyttig informasjon, relevante oppgaver og situasjoner som hjelpe deg identifisere faremomenter og gjøre deg bedre rustet til å unngå fellene i den digitale hverdagen.

Oppsummering

Norsk Interaktiv har over 25 års erfaring med digital kursproduksjon både for privat og offentlig sektor. Se gjerne vår promoteringsvideo med eksempler fra våre produksjoner eller ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan realisere ditt behov.