NIAS Holding AS overtar Braincraft AS

NIAS Holding AS har overtatt aksjene i e-læringsselskapet Braincraft AS. Dermed eier NIAS Holding AS to e-læringsselskap; Braincraft AS og Norsk Interaktiv AS. Oppkjøpet vil medføre bedre tjenester for selskapenes kunder samt en styrking av e-læringsmiljøet.

Samarbeid gir et bedre tilbud
Norsk Interaktiv kombinerer solid pedagogisk kompetanse og brukervennlig teknologi. Selskapet utvikler kurs på Internett og selskapets egen e-læringsplattform Mentorkit Enterprise. Dermed blir veien kortere fra kundens behov til teknisk videreutvikling. Norsk Interaktiv er kanskje mest kjent for å ha utviklet Migranorsk, et omfattende, prisbelønnet språkundervisningssytem på Internett for opplæring av minoritetsspråklige i norsk og samfunnskunnskap. Et annet spennende nasjonalt prosjekt er ”Kompetanseløftet” utviklet i samarbeid med Transportbedriftenes Landsforening (TL). Denne satsingen var en viktig årsak til at Nettbuss Sør, for kort tid siden, mottok kompetanseprisen for 2010. Siste skudd på stammen er en omfattende rammeavtale for Posten.
Braincraft som er lokalisert i Oslo, har over lengre tid levert e-læringstjenester til samme marked, og har en variert og rikholdig kundeportefølje. Braincraft har produsert kursinnhold og forhandlet et amerikansk system for e-læring.

Vekstambisjoner, spesielt i Oslo
– Norsk Interaktiv skal bli den ledende strategiske e-læringspartner for større nordiske foretak. Vi har utviklet og ”rullet ut” noen av de største nasjonale e-læringsprosjektene. Det ønsker vi å fortsette med, sier en fornøyd Tor Jan Tønnesen, leder av NIAS Holding. Derfor er oppkjøpet strategisk viktig for vår fremtidige vekst, spesielt i Oslo-regionen. I tillegg bidrar samarbeidet til økt kapasitet og kompetanse på kursproduksjon.
Oppkjøpet får ingen praktiske konsekvenser for kundene, bare flere muligheter og et utvidet tilbud!

– Kundene er primært i Oslo og der skal også vi være, nå i enda større grad enn tidligere, avslutter en fornøyd Tønnesen.


Mer informasjon:

Tor Jan Tønnesen: 91 58 54 44

Daglig leder
NIAS Holding AS