Kurs for Norges største gjenvinningsselskap

Norsk Interaktiv har inngått en avtale om utvikling av digital maskinopplæring for Celsa Armeringsstål.

Celsa Armeringsstål er lokalisert i Mo i Rana og er den ledende produsent av armeringsstål i Norden.
Produksjonen er basert på gjenvinning av skrapmetall. Det gjenvinnes ca 700.000 tonn hvert år, som tilsvarer omtrent to Eiffeltårn i uken.
Celsa Armeringsstål er Norges største gjenvinningsselskap med høy miljøprofil.

Norsk Interaktivs visjon er «Bærekraftig kompetanseutvikling», og vi er naturligvis stolte av å jobbe sammen med Norges største gjenvinningsselskap.

Norsk Interaktiv starter prosjektet i august 2022, og forventer at første kursleveranse skjer i september.

IT-sikkerhet: Alle moduler er ferdige

Du kan kjøpe IT-sikkerhetskurset i vår nettbutikk, både grunnleggende kurs (del 1), mer avansert (del 2) eller hele pakken. Ta gjerne kontakt med oss for å få et tilbud for alle ansatte i din virksomhet.

 

Vi har tidligere lansert første del av IT-sikkerhet, som tar for seg grunnleggende tema som passord, nettsider, e-post og SMS. Nå er alle ti modulene i vårt nye IT-sikkerhetskurs ferdig.

De siste fem modulene har følgende tema:

 • Hjemmekontor
 • Tofaktor-autentisering
 • Det skjer i skyen
 • Lagring på flere steder
 • Passordhåndteringsprogrammer

Til sammen utgjør dette en grundig og komplett opplæring i IT-sikkerhet, beregnet for alle ansatte i en virksomhet.

Alle modulene åpner med en animasjon, som vil sette dagsorden og få deg til å tenke at dette er et relevant tema for meg. Deretter fortsetter vi med fagstoffet. Kurset har gjennomgående voiceover og mange oppgaver underveis, som gjør at du aldri mister konsentrasjonen.

Kursene kan enten kjøpes i pakker på fem og fem, eller som en totalpakke med alle ti modulene.

Vi tilbyr gode priser for virksomheter som ønsker opplæring til alle ansatte.

Vi leverer kursene i vår Mentorkit LMS. Bedrifter som har egen læringsportal vil kunne installere våre kursmoduler der (SCORM).

Ta gjerne kontakt med Norsk Interaktiv for et konkret pristilbud til din virksomhet (for fem eller flere brukere).

Du kan også kjøpe kursene direkte i vår nettbutikk:

Kurs om mangfoldsledelse for Skanska

Norsk Interaktiv er stolt og glad for å bli valgt av Skanska til å utvikle et e-læringskurs om mangfoldsledelse.

Prosjektet har startet opp med struktur- og manusutvikling i juni 2022. Planen er å lansere kurset for Skanskas ansatte tidlig på høsten 2022.

Norsk Interaktiv har 30 års erfaring med å utvikle digitale kurs i tett samarbeid med våre kunder, og leder prosessen fra idé/grovmanus og frem til et ferdig kurs.

Leder for inkludering og mangfold i Skanska Norge, Gry Walstad sier hun ser frem til å jobbe sammen med Norsk Interaktiv om utvikling av dette kurset som er et viktig tiltak i Skanskas mangfoldsledelse.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker en helt uforpliktende prat om utvikling av digital læring.

Nytt digitalt kurs: Arbeidsrett og grunnleggende personalbehandling

Kjenner du til alle de viktige trinnene i oppsigelsesprosessen, og er du flink til å dokumentere alle personalsamtaler skriftlig.
Kjenner du til forskjellen på en avskjed og en oppsigelse?
Hva er reglene rundt den ansattes rett til forhandlingsmøte etter en oppsigelse?
Hva er en endringsoppsigelse, og hvilke regler gjelder her?

Sammen med fageksperter har Norsk Interaktiv utviklet et engasjerende kurs i Arbeidsrett og grunnleggende personalbehandling.

Kjøp kurset her

Hvor mye koster en oppsigelsesprosess som ikke er helt riktig utført, og som havner i retten?
Det koster helt klart mye mer enn dette kurset.

Kurset varer i 30-40 minutter.

Se gjerne vår filmdemo.

Normal pris: Kr 1250 + mva.
Lanseringspris: Kr 700 + mva (varer ut august 2022).

Kjøp kurset her, eller ta kontakt med Norsk Interaktiv for bedriftsavtale.

IT-sikkerhet: Nå kan du kjøpe lisenser på kurset i vår nettbutikk

Du kan nå kjøpe enkeltlisens på den helt nye kurspakken vår om IT-sikkerhet gjennom vår nettbutikk. Du betaler med Vipps, kredittkort eller faktura.
Kurset blir åpnet for deg umiddelbart. 

Kjøp tilgang her.

Vår nye kursserie i IT-sikkerhet er tidligere omtalt her.

Gode rutiner for IT-sikkerhet har aldri vært viktigere enn det er nå.

Her er et nettkurs som består av fem korte og presise moduler som lar deg gjøre noe med det. Kurset består av gode animasjoner, har gjennomgående tale, og det er oppgaver/aktiviteter som gjør læringen engasjerende.

De fem modulene er i IT-sikkerhet grunnleggende er:

  • Modul 1: Introduksjon
  • Modul 2: Falske e-poster
  • Modul 3: Nettsider
  • Modul 4: Passord
  • Modul 5: SMS

Hver av modulene har en varighet på mellom 5 og 10 minutter. De fungerer godt på alle plattformer, inkludert mobile enheter.

Dette er første pakke av to. Hele kursserien består av totalt ti moduler.
IT Sikkerhet del 2 (mer avansert) vil bli lagt ut for salg i løpet av juni 2022.

Siden dette er en helt ny kursserie, har vi lagt dem ut til en god introduksjonspris: Kr 500 + mva for alle fem modulene. Kampanjen varer ut august 2022.
Det er mulig å kjøpe flere tilganger i vår nettbutikk.

Kjøp tilgang til «IT-sikkerhet grunnleggende» her.

Ta kontakt med Norsk Interaktiv for å motta et tilbud dersom du ønsker å kjøpe mange lisenser (til en hel bedrift/virksomhet).

Du kan ta modulene i den rekkefølgen du vil, og når det måtte passe.

Lykke til!

Partner in EU project: 9 Conversations

Norsk Interaktiv has participated as partner in EU project “9 Conversations – Network-building for self-emplyment of refugees”, co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union.

The project has six partners from five countries. The project has been coordinated by the Research foundation TISIP, located in Trondheim, Norway.

Project aim

The aim of this project has been to raise awareness about the ways in which refugees can set up a business in the partner countries. There has been a significant influx of refugees across Europe. Once past the initial stages of attending national language training, the main task is to secure the new arrivals into employment. This project aims to provide a training that looks into the specific national requirements for setting up and running a small business, while at the same time bringing in participants’ own experience from their original countries.

Norsk Interaktiv entered the project through the acquired daughter company, RETHINK Learning Technologies, which has now been merged into Norsk Interaktiv.

The project was kicked off in October 2018 and is now close to the end. During this period, we have developed the initially planned Intellectual Outputs. Norsk Interaktiv’s main contribution has been to design and develop an app, which includes the main project results and the tools that we have developed.

Project results

Fore a more detailed overview of the project and the results, please go to the project website.

Norsk Interaktiv leverer spillprosjekt til Jotun

Norsk Interaktiv utvikler et spill i tre deler til Jotun. Tema for alle delene er IT-sikkerhet, og er en del av en større satsing hos Jotun der alle de 10.000 ansatte i Jotun globalt skal øke sin bevissthet i forhold til IT-trusler.

Penguin Village

Norsk Interaktiv har konstruert en spillverden som heter «Penguin Village». Byen ligger ved foten av «Mount Jotun» som inneholder viktige skatter som må beskyttes. I den store borgen sentralt i byen finner vi kongen og dronningen som gir instrukser til spilleren. Gjennom utfordringer, scenarier og spørsmål øker de ansatte sin kompetanse mens de engasjeres og underholdes i spilluniverset vi har utviklet.

I det første spillet får spilleren beskjed om at en fiende er på vei. De er kjent for å bruke brannangrep, og en må engasjere byens innbyggere i å bygge en brannmur. I løpet av 1   5 minutter må oppgaven løses.

Underveis i spillet vil en se scoreboard slik at en får tilbakemelding på hvordan en ligger an i forhold til andre. Dette gjør spillet sosialt engasjerende.

Unity-kompetanse

Norsk Interaktiv har sterk kompetanse på spillmotoren Unity. Dette bekreftes ved at Universitetet i Agder benytter Norsk Interaktivs programmerer som faglærer innenfor spillutvikling innenfor masterstudiet i e-læring.

Norsk Interaktiv er stolte av våre leveranser til Jotun de siste årene. Vi gleder oss til å levere første spill til Jotun i løpet av september, og til å jobbe videre med Jotun om mange spennende opplæringsprosjekter i tiden fremover.