Mye nytt i e-læringsplattformen, Mentorkit LMS

Åpningsskjermbilde til Læringsplattformen, Mentorkit LMS
Mentorkit LMS dashboard

Mye nytt i læringsplattformen, Mentorkit LMS

Mentorkit LMS (Learning Management System) fra Norsk Interaktiv har fått et helt nytt utseende og flere nye funksjoner. Hastighet, rapporter, dashboards, statistikkfunksjoner mm er forbedret.

Mentorkit-LMS er tatt i bruk av Torghatten-konsernet, Redningsselskapet, MH Wirth, Høyre m fl

Det skal være spennende å logge seg inn i Mentorkit LMS. Allerede på førstesiden får administrator og veiledere tilgang til dashboard for sanntids nøkkeldataoversikt over pågående e-læringsaktivitet i organisasjonen. Feltene i dashboard’et er klikkbare for ytterligere informasjon.

Ny funksjon for masseutsending av e-post inneholdende individuell påloggingslenke pr bruker. Pålogginslenken gir den enkelte direkte tilgang til sine e-læringskurs, uten bruk av brukernavn og passord!

Ønsker du gratis demo av Mentorkit LMS er det bare å ta kontakt her!

Vil du vite mer om Norsk Interaktiv eller se eksempler fra e-læringskurs våre dyktige innholdsprodusenter har laget, anbefaler vi å ta en titt på vår nye promoteringsfilm.

 

En del av Mentorkit Enterprise®

Mentorkit LMS er en del av Mentorkit Enterprise, en av nordens mest gjennomprøvde læringsplattformer for e-læring. En komplett «nøkkelferdig» programvare for å produsere, distribuere, organisere, gjennomføre og evaluere kurs på Internett. En læringsplattform for e-læring kalles også for LMS (Learning Management System).

Blant hovedelementene i læringsplattformen MentorKit Enterprise inngår:

• Enkelt og prisbelønt brukergrensesnitt for deltakeren
• Brukervennlig system for å administrere deltakere og nettkurs
• Gode rapporteringsmuligheter og oppfølging av deltakere via epost
• Støtte for video, bilder, tekst, oppgaver, tester, animasjoner og lyd
• Støtte for bruker-til-bruker kommunikasjon (chat/lyd/diskusjonsgruppe/fildeling mv.)
• Kompatibelt med SCORM/XAPI og mulighet for integrasjon mot andre LMS eller HR-systemer bl annet via AICC-HACP, AD-integrasjon mm. I tillegg muligheter for selvregistrering.
• Brukervennlig forfatterverktøy (Mentorkit Creator) til egenproduksjon av kurs
• Støtte for en rekke språk samt integrerte verktøy for redigering av multimedieinnhold

MentorKit Enterprise er utviklet av Norsk Interaktiv gjennom en rekke FoU prosjekter i samarbeid med forskningsinstitusjoner, skoleverk, bedrifter i inn- og utland og eies av Norsk Interaktiv AS.  Alle brukerlisenser i MentorKit Enterprise inkluderer fri versjonsoppdatering.

Ta gjerne kontakt for en en e-læringsprat, ytterligere info eller en gratis demo!