Mye nytt i e læringsplattformen, Mentorkit LMS

Åpningsskjermbilde til Læringsplattformen, Mentorkit LMS
Mentorkit LMS dashboard

Mentorkit LMS (Learning Management System) fra Norsk Interaktiv har fått et helt nytt utseende og flere nye funksjoner. Hastighet, rapporter, dashboards, statistikkfunksjoner mm er forbedret.

Mentorkit-LMS er tatt i bruk av Torghatten-konsernet, Redningsselskapet, MH Wirth, Høyre m fl

Det skal være spennende å logge seg inn i Mentorkit LMS. Allerede på førstesiden får administrator og veiledere tilgang til dashboard for sanntids nøkkeldataoversikt over pågående e-læringsaktivitet i organisasjonen. Feltene i dashboard’et er klikkbare for ytterligere informasjon.

Ny funksjon for masseutsending av e-post inneholdende individuell påloggingslenke pr bruker. Pålogginslenken gir den enkelte direkte tilgang til sine e-læringskurs, uten bruk av brukernavn og passord!

Ønsker du gratis demo av Mentorkit LMS er det bare å ta kontakt her!

Vil du vite mer om Norsk Interaktiv eller se eksempler fra e-læringskurs våre dyktige innholdsprodusenter har laget, anbefaler vi å ta en titt på vår nye promoteringsfilm.

 

En del av Mentorkit Enterprise®

Mentorkit LMS er en del av Mentorkit Enterprise, en av nordens mest gjennomprøvde læringsplattformer for e-læring. En komplett «nøkkelferdig» programvare for å produsere, distribuere, organisere, gjennomføre og evaluere kurs på Internett. En læringsplattform for e-læring kalles også for LMS (Learning Management System).

Blant hovedelementene i læringsplattformen MentorKit Enterprise inngår:

• Enkelt og prisbelønt brukergrensesnitt for deltakeren
• Brukervennlig system for å administrere deltakere og nettkurs
• Gode rapporteringsmuligheter og oppfølging av deltakere via epost
• Støtte for video, bilder, tekst, oppgaver, tester, animasjoner og lyd
• Støtte for bruker-til-bruker kommunikasjon (chat/lyd/diskusjonsgruppe/fildeling mv.)
• Kompatibelt med SCORM/XAPI og mulighet for integrasjon mot andre LMS eller HR-systemer bl annet via AICC-HACP, AD-integrasjon mm. I tillegg muligheter for selvregistrering.
• Brukervennlig forfatterverktøy (Mentorkit Creator) til egenproduksjon av kurs
• Støtte for en rekke språk samt integrerte verktøy for redigering av multimedieinnhold

MentorKit Enterprise er utviklet av Norsk Interaktiv gjennom en rekke FoU prosjekter i samarbeid med forskningsinstitusjoner, skoleverk, bedrifter i inn- og utland og eies av Norsk Interaktiv AS.  Alle brukerlisenser i MentorKit Enterprise inkluderer fri versjonsoppdatering. Du kan også sjekke ut best jaktradio test.

Ta gjerne kontakt for en en e-læringsprat, ytterligere info eller en gratis demo!