E-læring: Hva skal til for å komme i gang med e-læring?

Ikke så veldig mye egentlig. Har du et definert læringsmål, en organisasjon som ønsker å satse på digital læring samt litt tid og ressurser til å være med i utviklingsprosessen, har du kommet veldig langt.
 
I den siste tiden har vi merket en solid økning i etterspørselen fra bedrifter og organisasjoner som vil i gang med e-læring i sin organisasjon – og vi hjelper gjerne. 
Eksempel på overordnet produksjonsprosess
Vi tar ansvaret for hele prosessen fra idé og helt til kurset er publisert. Vi er helt avhengig av gode manusinnspill og en aktiv kunde for å oppnå et godt resultat, men vår erfarne prosjektledere sørger for at prosjektet går fremover på en måte som du ønsker. Vi har utviklet vår produksjonsprosess over mange år, og all denne erfaringen sørger for at du kan senke skuldrene og tenke på ditt fagstoff i stedet for e-læringsprosess. 
 
Se gjerne noen av de ferske nyhetssakene om noen få av våre kundeprosjekter: Mangfoldsledelse for Skanska, maskinopplæring for Celsa eller Aposys for Vitusapotek
Stillbilde fra kurs om Aposys
 
Som totalleverandør av e-læring skreddersyr Norsk Interaktiv e-læringskurs tilpasset behovene i din organisasjon. Se vår promoteringsvideo.
 
Vi baserer våre leveranser på pedagogisk fagkompetanse og mer enn 25 års erfaring som dedikert e-læringsbedrift. Hos oss finner du alt på et sted: pedagoger, prosjektledere, grafisk designere, multimedial ekspertise, læringsplattform/LMS  og teknisk utviklingsmiljø. Norsk Interaktiv følger en standardisert arbeidsprosess med vekt på organisering, oppfølging, evaluering og resultatfokus. Dette gjør vi først og fremst for å sikre at våre kunder oppnår de resultatene de ønsker, og for å sikre en mest mulig kosteffektiv leveranse.
 
Hos oss velger du fritt om du ønsker et samarbeid der du gjør det meste av jobben selv i vårt forfatterverktøy MentorKit Creator, om vi gjør alt arbeidet for deg, eller en egnet mellomløsning – alt etter ditt behov. Vår visjon er: Bærekraftig kompetanseutvikling. 
Forfatterverktøyet Mentorkit Creator