E-læring: Hva skal til for å komme i gang med e-læring?

Ikke så veldig mye egentlig. Har du et definert læringsmål, en organisasjon som ønsker å satse på e-læring samt tid og ressurser til å være med i utviklingsprosessen, er du kommet veldig langt. Produksjonsprosess
 
Som totalleverandør av e-læring skreddersyr Norsk Interaktiv e-læringskurs tilpasset behovene i din organisasjon. Se vår nye promoteringsvideo.
 
Vi baserer våre leveranser på pedagogisk fagkompetanse og mer enn 20 års erfaring som dedikert e-læringsbedrift. Hos oss finner du alt på et sted: pedagoger, prosjektledere, grafisk designere, multimedial ekspertise, læringsplattform/LMS  og teknisk utviklingsmiljø. Norsk Interaktiv følger en standardisert arbeidsprosess med vekt på organisering, oppfølging, evaluering og resultatfokus. Dette gjør vi først og fremst for å sikre at våre kunder oppnår de resultatene de ønsker, og for å sikre en mest mulig kosteffektiv leveranse.
 
Hos oss velger du fritt om du ønsker et samarbeid der du gjør det meste av jobben selv i vårt forfatterverktøy MentorKit Creator, om vi gjør alt arbeidet for deg, eller en egnet mellomløsning – alt etter ditt behov. Vår visjon er: Bærekraftig kompetanseutvikling.