E-læring: Hva skal til for å komme i gang med e-læring?

Ikke så veldig mye egentlig. Har du et definert læringsmål, en organisasjon som ønsker å satse på e-læring samt tid og ressurser til å være med i utviklingsprosessen, er du kommet veldig langt.

ProduksjonsprosessSom totalleverandør av e-læring skreddersyr Norsk Interaktiv e-læringskurs tilpasset behovene i din organisasjon.

Se vår nye promoteringsvideo.

Vi baserer våre leveranser på pedagogisk fagkompetanse og mer enn 20 års erfaring som dedikert e-læringsbedrift. Hos oss finner du alt på et sted: pedagoger, prosjektledere, grafisk designere, multimedial ekspertise, læringsplattform/LMS  og teknisk utviklingsmiljø.

Norsk Interaktiv følger en standardisert arbeidsprosess med vekt på organisering, oppfølging, evaluering og resultatfokus. Dette gjør vi først og fremst for å sikre at våre kunder oppnår de resultatene de ønsker, og for å sikre en mest mulig kosteffektiv leveranse.

Hos oss velger du fritt om du ønsker et samarbeid der du gjør det meste av jobben selv i vårt forfatterverktøy MentorKit Creator, om vi gjør alt arbeidet for deg, eller en egnet mellomløsning – alt etter ditt behov.

Vår forretningsidé er å gjøre nettet til et bedre sted for læring.