Vi leverer 1/2 million
kurstimer
i året          

E-læring til hele Norden

Våre løsninger
                   gir resultater

           

Enkelt, effektivt
og engasjerende                  

               Fornøyde kunder  

Erfaring, kompetanse og kreativitet

Norsk Interaktiv har det som skal til for å få bedrifter og organisasjoner i gang med bærekraftig kompetanseutvikling vha e-læring. Vi har den pedagogiske kompetansen, de teknologiske løsningene og de kreative kreftene til å lage effektive kurs ved hjelp av e-læring. Vi er både rådgivere og produsenter og våre leveranser inkluderer metode, teknologi, innhold og iverksettelse. Hos oss finner du pedagoger, prosjektledere, grafisk designere, animatører, programvareverktøy og teknisk utviklingsmiljø.

Teknologi

Norsk Interaktiv AS består av et dyktig produksjonsteam og egenutviklet teknologi;   læringsplattformen  Mentorkit Enterprise® og forfatterverktøyet Mentorkit Creator.  En komplett programvare for å produsere, distribuere, organisere, gjennomføre og evaluere bærekraftig kompetansebygging på Internett. MentorKit Enterprise er utviklet gjennom en rekke FoU prosjekter i samarbeid med akademia, forskningsinstitusjoner, skoleverk, bedrifter i inn- og utland og eies og videreutvikles av Norsk Interaktiv AS.  

Hyllevarekurs

Nettkurs24.no er Norsk Interaktivs nettbutikk med nyttige kurs til fornuftige priser. Nettkurs24.no tilbyr HMS-kurs for ledere, kurs i teknikker for å redusere sykefraværet og å  etablere en ruskultur på jobben, kurs i elektroforskrifter, sjåføropplæring, bruk av Microsoft Office mm. 

Kursene er et resultat av vår erfaring med utvikling av e-læringsprogrammer for en rekke store selskaper i Norge i over 15 år. Vi har sett at de skreddersydde nettkursene har gitt resultater og at mange flere burde ha tilgang til disse. Dette er nå mulig.