Norsk Interaktiv leverer spillprosjekt til Jotun

Norsk Interaktiv utvikler et spill i tre deler til Jotun. Tema for alle delene er IT-sikkerhet, og er en del av en større satsing hos Jotun der alle de 10.000 ansatte i Jotun globalt skal øke sin bevissthet i forhold til IT-trusler.

Penguin Village

Norsk Interaktiv har konstruert en spillverden som heter «Penguin Village». Byen ligger ved foten av «Mount Jotun» som inneholder viktige skatter som må beskyttes. I den store borgen sentralt i byen finner vi kongen og dronningen som gir instrukser til spilleren. Gjennom utfordringer, scenarier og spørsmål øker de ansatte sin kompetanse mens de engasjeres og underholdes i spilluniverset vi har utviklet.

I det første spillet får spilleren beskjed om at en fiende er på vei. De er kjent for å bruke brannangrep, og en må engasjere byens innbyggere i å bygge en brannmur. I løpet av 1   5 minutter må oppgaven løses.

Underveis i spillet vil en se scoreboard slik at en får tilbakemelding på hvordan en ligger an i forhold til andre. Dette gjør spillet sosialt engasjerende.

Unity-kompetanse

Norsk Interaktiv har sterk kompetanse på spillmotoren Unity. Dette bekreftes ved at Universitetet i Agder benytter Norsk Interaktivs programmerer som faglærer innenfor spillutvikling innenfor masterstudiet i e-læring.

Norsk Interaktiv er stolte av våre leveranser til Jotun de siste årene. Vi gleder oss til å levere første spill til Jotun i løpet av september, og til å jobbe videre med Jotun om mange spennende opplæringsprosjekter i tiden fremover.