Suksess for Skan-kontrolls Sikkerhets- og ranskurs!

E-læringskurset er nylig lansert og den første store kunden med flere tusen butikkansatte er allerede på plass! Kursdemo finner du her.

Det har vært utrolig spennende for Norsk Interaktiv å utvikle det nettbaserte sikkerhets- og ranskurset sammen det Nokas eide selskapet, Skan-kontroll. De er proffe!

I e-læringskurset gis det innføring i hvordan ansatte i praksis kan forbygge kriminelle handlinger som tyveri, bedrageri, innbrudd og ran.
Lærestoffet formidles på en spennende, effektiv og lettfattelig måte gjennom bruk av animasjoner, filmer og interaktive oppgaver i e-læringen.

Gjennom bevisstgjøring ift lovverk, regler og rutiner vil e-læringen bidra til å skape trygghet hos den enkelte butikkansatte, enten vedkommende jobber i et stort konsern eller en liten bedrift. Nettkurset avsluttes med en sluttest der spørsmål fra kursets innhold skal besvares Vinneren vil få muligheten til å spille med de beste slotzo spillene. Ved bestått test kan deltakerne skrive ut diplom. Ønsker du ytterlige info eller å bestille kurs for dine ansatte er det bare å klikke her.